2024'te Bodrum: Mutfakta Mükemmeliyet ve Heyecan Verici Yeni Girişimler Yılı

2024'te Bodrum:  Mutfakta Mükemmeliyet ve Heyecan Verici Yeni Girişimler Yılı

2024'te Bodrum: Mutfakta Mükemmeliyet ve Heyecan Verici Yeni Girişimler Yılı

Türkiye'nin Ege kıyısındaki pitoresk sahil kasabası Bodrum, mutfak lezzetleri ve yeni açılışların harmanlandığı heyecan verici bir yıla hazırlanıyor.

İki restoran MICHELIN Yıldızı ile ödüllendirildi
Şef Osman Sezener tarafından işletilen KITCHEN, lezzetli uluslararası vurgulara sahip modern Türk mutfağı sunmaktadır. Burada yöresel ve taze ürünler, sıcak kömür ateşinde ızgara edilmiş ve bahçe otlarından yapılan salsa verde ile zenginleştirilmiş ahtapot gibi basit, cömert ve zengin aromalı yemeklerin merkezinde yer almaktadır.
Muhteşem sahil yollarında gezindikten sonra, modern Ege mutfağı sevenler, MICHELIN Rehberi'nin de tavsiye ettiği kendi adını taşıyan otelde bulunan MACA KIZI'dan memnun kalacaklar. Şef Aret Sahakyan, yerel mutfak geleneklerine dayanan yaratıcı yemekler önermektedir. Şarap listesi de Türk ve Avrupa şaraplarından etkileyici bir şampanya mahzenine kadar birinci sınıftır.

Bodrum, gastronomik lezzetlerin yanı sıra yeni açılışlara ve gelişmelere de sahne oluyor.

HYDE BODRUM
Hyde Bodrum, yetişkin misafirler için festival benzeri bir atmosfer yaratmaya odaklanan yeni bir resort olarak yakında açılıyor. Ege Denizi ve Bodrum Yarımadası'nın milli parklarına bakan muhteşem bir konumda yer alan tesiste 211 lüks oda ve dört villa bulunuyor. Konuklar DJ'ler, canlı müzik, spor etkinlikleri ve daha fazlasını içeren bir dizi eğlence seçeneğinin tadını çıkarabilirler.
Hyde Bodrum, altı farklı restoranıyla çeşitli yemek deneyimleri sunmaktadır. Hyde Beach Club, uluslararası DJ performansları ve heyecan verici gündüz partileriyle eğlencenin kalbidir. Konuklar ayrıca tesisin sağlıklı yaşam ve spa tesislerinde dinlenip yenilenebilir ve özel plajın keyfini çıkarabilirler.

SCORPIOS BODRUM
Dünyanın önde gelen plaj kulüplerinden biri olarak tanınan Scorpios, yeni mekanı için Bodrum'u seçti. Haziran 2024'te Maxx Royal Hotel Bodrum'da açılması planlanıyor.
Scorpios Bodrum, şık sahil salonlarından deniz manzaralı özel kabanalara kadar her konuğun tercihlerine göre tasarlanmış çeşitli alanlar sunuyor. Pitoresk Akdeniz manzarasında yer alan Scorpios Bodrum, mimarisini ve dekorunu doğal çevreyle kusursuz bir şekilde harmanlayarak orijinal mekanının ethosunu yansıtan kıyı zarafetini özetlemektedir.
Scorpios Bodrum'daki mutfak deneyimi de aynı şekilde olağanüstüdür ve Akdeniz lezzetlerinin çeşitli seçeneklerini sunar. Konuklar deniz esintisi ve ambiyansın tadını çıkarırken taze deniz ürünlerinin, yerel kaynaklı malzemelerin ve ustalıkla hazırlanmış kokteyllerin tadını çıkarabilirler.
Mekan, en iyi DJ'lerin canlı müziği, sanat sergileri ve sağlıklı yaşam inzivaları da dahil olmak üzere bir dizi özel etkinliğe ev sahipliği yapmayı planlıyor ve kendisini tipik plaj kulübü sahnesinin ötesine geçen kültürel bir destinasyon olarak konumlandırıyor. Yaratıcılar ve sanat meraklıları için bir cennet.

Bodrum 2024: Unutulmayacak Bir Yıl!